RØDE ALGER

RØDE ALGER EKSTRAKTER SKÆRMER MOD FORURENINGEN VED AT BEHOLDE HUDENS NATURLIGE BARRIEREFUNKTION OG REDUCERER SYNLIGT UDSEENDET AF PORER FOR FORBEDRET GLØD  OG HUDTEKSTUR.


 

 

FORDELE +

Rødalgeekstrakt beskytter og understøtter dit naturlige forsvar med sin unikke hudforstærkende teknologi. Ved at skabe en ikke-tilstoppende barriere, der fungerer som en andra hud, afværges daglige stressfaktorer, irritanter og allergener, og huden holder sig velfugtet. Som et resultat heraf fremstår hudentone ensartet, porer ser synligt mindre ud, og huden forstærkes med en ubestridelig glød.

VIDENSKABEN +

Med en kombination af rødalger og et ekstrakt fra den tornede peruvianske busk, Caesalpinia Spinosa, er denne patenterede biopolymer med til at styrke hudens naturlige forsvarsevne ved at skabe et beskyttende, ikke-tilstoppede barriere over hudens overflade. Denne barriere beskytter mod skadelige påvirkninger af forureninger, mens den tillader huden at "ånde", for en synligt glattere, mere fugtig, och strålende hud.

KILDEN +

Vores rødalgeekstrakt er en unik patenteret biopolymer, der kombinerer rødalger, hentet fra Filippinernes varme kust, med den peruvianske tornede busk, Caesalpinia Spinosa.

.

 

.

 

 

.

 

.