Hvorfor Kunkeei?

Dansk

LUKSUS HUDPLEJE

I vores videnskabelige mikrobiom-forskningsprogram opdagede vi en helt unik sammenhæng mellem den helt særlige mælkesyrebakterie Lactobacillus Kunkeei fra fermenteret honning fra sorte bier og hudens mikrobalance. Navnet "Kunkeei" stammer fra denne patenterede bakteriestamme, der arbejder i harmoni med din hud.

- Karl Kristian Bergman Jensen

SUPPORT TIL DIN MIKROBIOM

ET STÆRKT MIKROBIOM

På vores hud lever millioner af forskellige mikroorganismer bl.a. svampe og mere end 1.000 forskellige bakteriearter – det er hudens mikrobiom og hudens immunforsvar. Et afbalanceret mikrobiom, beskytter huden mod udefrakommende angreb som fx akne, forurening og inflammation.

Du kan holde din huds mikrobiom sund ved bl.a. at pleje den med probiotisk, postbiotisk og præbiotiske hud(pleje)produkter.

Præbiotika fremmer væksten af de gode bakterier samtidig med, at de angriber de skadelige bakterier der bl.a forårsager irriteret hud.

Postbiotika kan hjælpe med at hæmme inflammation og sikre en stærk hudbarriere samt holde huden naturlig fugtet.

Probiotika hjælper med at bevare diversiteten i hudens mikrobiom som er vigtigt for hudens balance

Hele Kunkeeis hudplejeserie indeholder både præ-, pro- og postbiotika for at gendanne balancen i hudens mikrobiom – Hvilket er helt grundlæggende for vores tilgang til hudpleje.

På tværs af produktserien benytter
vi vores særlig udvalgte signaturingredienser, der arbejder i synergi med huden for at balancere, opstramme og løfte. Fermenteret honning, kakadublomme og fermenteret granatæble er nogle af vores foretrukne kilder til præbiotika, der understøttes af vores helt særlige hydrolyserede hyaluronsyre, rig på postbiotika, udviklet på lactobacillus og hvede.

Ved at fodre hudens gavnlige bakterier støtter vores produkter produktionen af mælkesyre og peptider, såvel som hudens egen produktion af ceramider der beskytter hudens barriere.

NATURLIG SOURCING

Ud over selv at source alle vores ingredienser, sikrer vi, at vores ekstrakters aktive egenskaber bevares i gennem hele fermenteringsprocessen. Det er gennem udvælgelse af de videnskabeligt dokumenterede ingredienser, at Kunkeei- produkterne er udviklet til at nære huden på cellulært niveau.

Ved at 'fodre' de gode bakterier understøtter Kunkeei-produkter produktionen af ​​mælkesyre og peptider, samt hudens egen produktion af ceramider. Resultatet er et hudplejeregime, der holistisk revitaliserer teint for en sundere, 'velnæret' hud.

HOLISTISK HUDPLEJE

Hos Kunkeei vælger vi en holistisk tilgang til hudpleje, hvor vi ønsker at støtte huden på bedste vis.

Vores kontinuerlige forskning i den menneskelige mikrobiota sikrer, at Kunkeei forbliver tidløs og nytænkende. Vi er drevet af insights, og følger med i de seneste videnskabelige studier. Samtidig tager vi de konstant vekslende udfordringer og dagligt forurenende stoffer som vores hud udsættes for, i betragtning. Netop derfor anvender vi de naturlige ekstrakter, med flere sundhedsfremmede
egenskaber, der arbejder i harmoni med hinanden, for at reducere inflammation og skader forårsaget af miljømæssige stressfaktorer.