PROPOLIS EKSTRAKT

 

PROPOLISEKSTRAKT er rig på værdifulde vitaminer og mineraler, der beroliger hudirritation for en rolig og ensartet hud. Med helbredende egenskaber beskytter antioxidantpakkede polyfenoler celler mod miljøbelastning, og bidrager til  hudens naturlige reparationsproces. B-vitaminer hjælper med at reducere uren hud, samtidig med at det ensarter hudtonen, med antiinflammatoriske egenskaber, der reducerer ​​rødme for en sund, harmonisk hud.


 

FORDELE +
Rig på vitaminer og mineraler, lindrer propolisekstrakt hudirritation for en mere modstandsdygtig hud. Ekstraktet har helbredende egenskaber, hvor antioxidantfyldte polyfenoler beskytter cellerne mod miljøstress og afhjælper hudens naturlige reparationsproces. B-vitaminer hjælper med at mindske pigmentpletter og ensarter hudtone, med anti-inflammatoriske egenskaber, der reducerer forekomsten af rødme for en sund og harmonisk hud.

 

VIDENSKABEN +
Vi vælger at formulere med propolisekstrakt for dets overflod af hudforstærkende polyfenoler, inklusive flavonoider. Denne potente antioxidant demonstrerer naturlige helbredende egenskaber, bekæmper skader på huden og understøtter reparationsprocessen. Desuden indeholder propolisekstrakt calcium, magnesium, mangan, zink, kobber, jern, kobolt og selen sammen med vitaminerne B1, B2, B6 og E.

 

KILDEN +
Vores propolisekstrakt er et harpikslignende stof, der kombinerer træsaft og bivoks til en hudplejeingrediens, der er rig på over 300 bio-aktive komponenter.


 

.

 

.

 

 

.

 

.