KAKADUBLOMME EKSTRAKT

 

KAKADUBLOMME EKSTRAKT er verdens mest potente kilde til naturligt vitamin C. Kakadublomme ekstrakt tilfører huden glød og beskytter hudens teint, mens det stimulerer kollagenproduktionen. Denne superfrugts præbiotiske evner hjælper med at genoprette balancen i hudens mikrobiom, reducerer tegn på følsomhed og ensarter hudtone og tekstur, for en synligt forbedret udstråling.


 

FORDELE +

Verdens mest potente kilde til naturligt C-vitamin, Kakadu Plum Extract ensarter og beskytter huden, mens det stimulerer kollagenproduktionen. C-vitaminets fotobeskyttende egenskaber hjælper yderligere med at korrigere UV-induceret skade, mens phenolsyrer beskytter mod oxidativt stress. Denne superfrugts præbiotiske evner hjælper med at genoprette balancen i hudens mikrobiom, reducerer tegn på følsomhed og forbedrer hudtone- og tekstur for en synligt forbedret hud.

VIDENSKABEN +

Vi vælger at hente vores C-vitamin fra Kakadublommer, da denne naturlige form forstærkes af antioxidantrige phenolsyrer og præbiotika, der ikke findes i syntetiske varianter. Som en holdbar ingrediens er Kakadublomme blevet bevist i laboratorietests og forsøg på mennesker for at hæmme transepidermalt vandtab (TEWL), som understøtter hudens naturlige fugthalt. Yderligere så viser undersøgelser, at dette ekstrakt har evne til markant at forbedre udstråling, hudtekstur og reducere rødme.

KILDEN +

Hos Kunkeei henter vi vores Kakadu-blommeekstrakt fra dets oprindelige australske lande, hvor det er håndplukket af oprindelige samfund. Denne superfrugt gennemgår en ekstraktionsproces for at producere en utrolig potent, stabil og naturlig form for C-vitamin.


 

.

 

.

 

 

.

 

.