FERMENTERET GRANATÆBLE

  

FERMENTEREDE GRANATÆBLER HAR EN ANTIOXIDATIV EFFEKT OG HJÆLPER TIL AT BEHOLDE HUDENS FASTHED VED AT REDUCERE NEDBRYDELSEN AF KOLLAGEN.


 

Fordelene +
Fermenteret granatæble, en potent kilde til kraftige antioxidanter, fjerner frie radikaler for at forhindre enzyminaktivering, inflammation og DNA- og proteinskader. Med en lille molekylær størrelse er dette fermenterede frugtekstrakt i stand til effektivt at trænge ind i huden for at levere foryngende næringsstoffer og fordele på et cellulært niveau. Ved at hjælpe med at beskytte mod de skadelige virkninger af UV-strålning, forurening og livsstilsfaktorer, understøtter ekstraktet bevarelsen af hudens fasthed. Desuden kan denne ingrediens hjælpe med at mindske nedbrydningen af kollagen- og elastinfibre og stimulerer dertil kollagensyntesen for en mere ungdommelig hud.


Videnskaben +

Ved at fermentere vores granatæbleekstrakt er vi i stand til at tilføre vores produkter en ingrediens, der lettere kan trænge ind i epidermis og levere næringsstoffer dybt inde i hudens matrix. Vi fermenterer i henhold til koreansk traditionel fast fermentering, en proces, der reducerer molekylstørrelsen af de naturlige polymerer af almendligt granatæbleekstrakt. Som et resultat er vores antioxidantrige fermenterede granatæbleekstrakt mere i stand til at hjælpe med at bekæmpe skader forårsaget af reaktive oxygenarter (ROS) og stimulere kollagensyntese og fibroblastproliferation.


Kilden +

Granatæbler stammer oprindeligt fra Persien, eller det som vi i dag kender som Iran. Vores granatæbler kommer dog fra det solrige Spanien, hvor de siden gennemgår en gæringsproces, som reducerer dets molekylære størrelse, så det mere effektivt trænger ind i huden.

.

.

 

 

.

 

.