FERMENTERET HONNING


.


 

.

REGENERERER HUDENS NATURLIGE MIKROFLORA MED DE GENOPRETTENDE EGENSKABER, DER FREMMER EN SUNDERE HUDBARRIERE 

FORDELE +

Rig på præbiotika
Fermenteret sort bihonning fremmer regenereringen af hudens mikrobiom for at genoprette hudens oprindelige balance. Denne aktive ingrediens styrker huden ved at understøtte hudens naturlige barrierefunktion og fremmer væksten af gode, probiotiske bakterier på huden, som bevist af kliniske undersøgelser. Takket være den talgregulerende effekt af fermenteret honning, kan det mindske overskydende talg og reducere fedtet hud og acnefremkaldende bakterier, samtidigt med at  hudton og tekstur forbedres, for en sund udstråling.


VIDENSKABEN +
Vores unikke gæringsproces er hemmeligheden bag denne superfood til huden! I sit normale tilstand, indeholder honning både enkle og komplekse sukkerarter, hvor de enkle kan fremme væksten af skadelige bakterier. Ved at bruge Zymomonas Mobilis-bakterier i processen, elimineres de simple sukkerarter, og tilbage bliver de præbiotiske langkædede sukkerarter som står klar til at stabilisere og fremme et sundt mikrobiom.KILDEN +
Vi henter vores honning fra de sjældne, vilde sorte bier i Schweiz' dale, hvor de har været udsat for barske forhold siden den sidste istid. Her lever de af en bred vifte af flora, hvilket resulterer i en kompleks honning, der er rigeligt af hudstøttende vitaminer og de unikke lactobacillus kunkeei-bakterier.

 

.

 

.

 

 

.

 

.